Activiteiten
Data met verschillende Activiteiten

Dingen waarmee we bezig zijn: recyclage op olva, het puntensysteem, vegetarisch eten en nog veel meer dingen. 


Data

Schoolband


Schuilt er muzikaal talent in jou? Heb je zin om je te engageren? Dan is de schoolband van OLVA ECHT iets voor jou! Twijfel niet en schrijf je nu in!

Rode neuzen dag

Ook de leerlingenraad zette zich in voor de rode neuzen dag. Want ook wij vinden dat 'er zijn voor iedereen' super belangrijk is!

Schrijf-ze-VRIJdag

Op 26 oktober was het weer de schrijf-ze-VRIJdag van Amnesty International op OLVA. We schreven voor studenten die vastzitten, omdat ze hun eigen mening uitspreken... Dit is onrechtvaardig! Gelukkig kwamen jullie massaal opdagen om een brief te schrijven, dankjewel!

Amnesty International

De welbekende schrijfmarathon komt er weer aan! Deze vrijdag schrijven we weer voor een goede actie, want vrije meningsuiting is nog steeds niet overal vanzelfsprekend... Meer info volgt snel! Check alvast het filmpje over de werking van Amnesty hieronder!

https://youtu.be/y5jkjbaRmkU 


Taartenverkoop


Gisteren was onze jaarlijkse taartenverkoop. We hebben weer een nieuw record gebroken (1145). Dankuwel aan iedereen die een taart kocht!

De klas 1d van mevrouw Neirynck heeft de meeste taarten gekocht. Jullie zullen maandag taarten krijgen voor in de les. De winnende leerling is Jenna Schram, haar pronostiek was er bijna boenk op! Zij wordt beloond met cinematickets! De opbrengst van de verkoop gaat naar de werkgroepen. Hiermee organiseren zij allerlei activiteiten zoals de dynamic dag van Dynamic en broederlijk delen van de Sociale. Ook niet te vergeten zijn de OLVA cross van de sportwerkgroep en de video's van OINC.


Bedankt iedereen