Activiteiten
Data met verschillende Activiteiten

Data schooljaar 2018-2019:
9-10 mei: Lesmarathon

Dingen waarmee we bezig zijn: verantwoordelijkheid 3e graad, recyclage op olva, proclamatie, vegetarisch eten en nog veel meer dingen. 
Amnesty international

De welbekende schrijfmarathon komt er weer aan! Deze vrijdag schrijven we weer voor een goede actie, want vrije meningsuiting is nog steeds niet overal vanzelfsprekend... Meer info volgt snel! Check alvast het filmpje over de werking van Amnesty hieronder!

https://youtu.be/y5jkjbaRmkU 


taartenverkoop

Vul een subtitel in

Zoals iedereen wel weet was de taartenverkoop dit jaar weer een groot succes. We verkochten meer dan 1000 taarten. De opbrengst hiervan gaat naar de werkgroepen. hiermee organiseren zij allerlei activiteiten zoals de dynamic dag van OLVA Dynamic en broederlijk delen van de Sociale. Ook niet te vergeten zijn de OLVA cross van de sportwerkgroep en de video's van OINC.


Bedankt iedereen

De sint

Vul een subtitel in

Daar word aan de deur geklopt, hard geklopt, zacht geklopt, wie zou het zijn. Inderdaad, op 6 december kwam 'de sint' weer rond op school. Elke klas werd voorzien van chocolade voor elke leerling. 

Kerstmis

Vul een subtitel in

Toen je vrijdag voor de vakantie om je rapport kwam, was het je misschien al opgevallen. De leerlingenraad had OLVA volledig versierd met zelfs een kerstboom. Bij het oudercontact was de leerlingenraad ook aanwezig. Er werden kaarsen verkocht ten voordele van Amnesty international